PIT BJJ

Helio Gracie

Helio Gracie

Recife-ben, Brazíliában a világ egyik legismertebb brazil jiu-jitsu mestere, Zé Radiola tanít, akinek felkérésére 2004-ben hazánkba érkezett a brazil bajnok Max Carvalho és megalapította az első magyar Gracie Barra akadémiát, a Gracie Barra Hungary-t, amely később a ZR Team Hungary nevet vette fel.

 

Max Carvalho vezetésével a brazil jiu-jitsu (bjj) egyre népszerűbbé vált Magyarországon, amit a versenyzők és versenyek, valamint a bjj kluboknak a gyarapodása bizonyít. A PIT BJJ is a Max Carvalho által vezetett bjj hálózathoz (ZR Team) tartozik, 2010 óta működünk.

 

Cage Warriors - Coventry, Anglia

Cage Warriors – Coventry, Anglia

Az edzéseket Varga Levente vezeti, aki a stílus magyarországi megjelenésekor kezdte el a brazil jiu-jitsut. Tudását számos hazai és nemzetközi versenyen tette próbára.

Eleinte MMA (Mixed Martial Arts) szabályrendszer keretein belül mérettette meg magát (az elsők között Magyarországon), majd a ketrecek világát tatamira cserélve brazil jiu-jitsu és submission grappling versenyeken indult. A versenyek mellett számos hazai és külföldi egyesületben, edzőtáborban is megfordult.

A PIT BJJ-ben a foglalkozások barátságos légkörben zajlanak, a tagjaink tisztelik, becsülik egymást, akik csak erőfitogtatás kedvéért keresik fel a klubot, nálunk nem találják meg számításukat.

Roger Gracie

Roger Gracie

Klubunk szoros kapcsolatot ápol más egyesületekkel, rendszeresen tartunk közös edzéseket. Gyakran indulunk versenyeken, aki szeretné felmérni felkészültségét, képességeit, talál erre lehetőséget.
A PIT BJJ tagjaként edzőtáborok, szemináriumok és egyéb szabadidős programok várnak a heti állandó edzések mellett.

 

 

 

PIT BJJ - 2015

PIT BJJ – 2015